Advies van de Vakman

Stap voor stap uitgelegd

Het ophangen van je nieuwe gordijnen, het behangen van je muur en ook het leggen van je laminaat: het is geen probleem! Met hulp van onze vakman en zijn handige stap-voor-stap handleiding, kan jij elke klus zelf!

PVC klikvloeren leggen

Klikvloer leggen, leer het met onze blog – Henk van Wijk dé woon- en verfspeciaalzaak van Tiel voor buitenverf en binnenverf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en meer.

Fotobehang aanbrengen

Fotobehang aanbrengen – Henk van Wijk dé woon- en verfspeciaalzaak van Tiel voor buitenverf en binnenverf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en meer.

Hout behandelen met dekkende buitenbeits

Behandel hout met dekkende buitenbeits en bescherm het houtwerk buitenshuis tegen weersinvloeden. Lees hier de tips en het stappenplan van Henk van Wijk – Woon- en verfspecialist.

Hout behandelen met transparante lijnolie

Bescherm jouw houtwerk tegen vocht, vuil en vergrijzing. Behandel hout met transparante lijnolie. Lees hier de tips en het stappenplan van Henk van Wijk – Woon- en verfspecialist.

Gordijnen ophangen

Het ophangen van gordijnen en gordijnrails doe je zelf! We helpen je stap voor stap deze klus te klaren. Gebruik het stappenplan voor geweldige gordijnen aan stevige rails.

Behangen van vliesbehang

Hoe ga je aan de slag met het behangen van vliesbehang? Wij nemen je stap voor stap mee wat je moet doen en laten voor prachtig behang aan je muur!

Buitenkozijnen schilderen

Buitenkozijnen schilderen? Schilder jouw kozijnen en deuren met professionele buitenverf! Onze vakman legt je stap voor stap uit hoe je dit doet!

Buitenmuren verven

Wil jij jouw buitenmuren verven? De vakman van Henk van Wijk in Tiel geeft tips!

Binnenmuren verven

Binnenmuren verven – Henk van Wijk dé woon- en verfspeciaalzaak van Tiel voor buitenverf en binnenverf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en meer…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!