Gereedschap & Materiaal

Doe-het-zelf: maak jouw eigen droomhuis

Goed gereedschap is belangrijk om het product op de juiste én beste manier aan te brengen.

Afhankelijk van jouw klus, adviseren onze vakmensen je graag over het beste en fijnste gereedschap. In Tiel vind je al het gereedschap en materiaal dat je nodig hebt om te plamuren, schilderen en te behangen. Van kwasten tot emmers, van roosters tot behangstrijkers, van rollers tot beugels en van plamuur tot stopmessen. Vind je niet direct wat je zoekt, ook dán helpen wij jou verder.

Stel telefonisch jouw vraag!

0344 617 585

Goudhaantje
Staalmeester
Vewelux
3M

Tip van de specialist

Steeds vaker koopt men verf op waterbasis doordat ze geurarm zijn, waterverdunbaar en prettig zijn om mee te werken. Hierdoor zijn de universele kwasten en rollers steeds meer in trek. Maar belangrijk is ook, wanneer je hiermee gaat verven, om alles éérst heel goed te ontvetten met een goed product zoals San Marc of Unicleaner. Daarná, bij geen grote beschadigingen, schuur je het licht op met bijvoorbeeld P220, waarna je het stofvrij maakt met een kleefdoek of het ‘halve maantje’ (stofborstel). Het schilderwerk maak je vervolgens af met fijne Staalmeester kwast. En tussen de lagen door schuur je nog eens licht op.

Thuisklus-team

Advies van een klusspecialist bij jou thuis?

Onze thuis-klusspecialist komt graag bij je langs voor vrijblijvend klusadvies en denkt met je mee in lastige situaties!

Verhuurservice

Verhuurservice

Op zoek naar ander gereedschap en materiaal? Doe dan eens een beroep op onze verhuurservice!

Meer weten?
bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!