Gordijnen op maat

Stijlvolle raambekleding voor ieder interieur.

Gordijnen creëren rust en stijl in iedere woning. Ze voorzien je interieur van een warme, royale uitstraling en kunnen iedere ruimte precies die ‘finishing touch’ geven die het nodig heeft.

Tenminste, op voorwaarde dat het goed past binnen jouw woonstijl. Onze opgeleide interieurspecialisten in Tiel geven je kosteloos een professioneel advies over passende kleuren en verrassende gordijnstoffen voor jouw interieur. En door onze ruime, onderscheidende én betaalbare collectie heb je niet alleen wat moois, maar ook wat unieks in handen. Ben je eruit? Dan maken wij indien gewenst jouw gordijnen op maat, met verschillende plooien of geschikt voor een mooie roede.

eijfinger
vriesco
egger

Gordijnentrend

Inbetweens zijn onverminderd populair. Daarnaast zien we dat overgordijnen steeds meer terugkomen, vaak in de vorm van een effen kleur met eventueel een klein werkje erin. Een andere trend zijn soepele velours stoffen. Veel mensen denken daarbij terug aan vroeger, maar voor de jongere generatie is het juist helemaal hip. Wat betreft de afwerking van gordijnen kiezen steeds meer mensen voor ‘net iets anders’, bijvoorbeeld een wave-plooi in plaats van een standaard dubbele plooi.

Thuisklus-team

Hulp van een specialist? Daar hebben we ons thuis-klusteam voor!

Wij meten de gordijnen altijd gratis voor je in. Indien gewenst kun je ons ook inhuren voor de montage, met professionals die meedenken in lastige situaties.

Verhuurservice

Verhuurservice

Bij Henk van Wijk kun je kosteloos de kapstalen mee naar huis nemen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van de gordijnen op maat.

Meer weten?
bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!