Gordijnen op maat

Stijlvolle raambekleding voor ieder interieur.

Gordijnen creëren rust en stijl in iedere woning. Ze voorzien je interieur van een warme, royale uitstraling en kunnen iedere ruimte precies die ‘finishing touch’ geven die het nodig heeft.

Tenminste, op voorwaarde dat het goed past binnen jouw woonstijl. Onze opgeleide interieurspecialisten in Tiel geven je kosteloos een professioneel advies over passende kleuren en verrassende gordijnstoffen voor jouw interieur. En door onze ruime, onderscheidende én betaalbare collectie heb je niet alleen wat moois, maar ook wat unieks in handen. Ben je eruit? Dan maken wij indien gewenst jouw gordijnen op maat, met verschillende plooien of geschikt voor een mooie roede.

holland haag
eijfinger
vriesco
egger

Gordijnentrend 2019

De blauwgrijze kleur ‘denim drift’ is een van de trendkleuren die we dit jaar veel in interieurs gaan tegenkomen. Maar welke gordijnen passen er nu mooi bij deze trend van 2019? Blauwkleuren met nét wat meer grijs in zich zijn zeer goed met denim drift te combineren. Wil je liever in de buurt van de blauwkleur blijven, dan zorgt een stoere textuur voor dat prettig spannende contrast.

Thuisklus-team

Hulp van een specialist? Daar hebben we ons thuis-klusteam voor!

Wij meten de gordijnen altijd gratis voor je in. Indien gewenst kun je ons ook inhuren voor de montage, met professionals die meedenken in lastige situaties.

Verhuurservice

Verhuurservice

Bij Henk van Wijk kun je kosteloos de kapstalen mee naar huis nemen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van de gordijnen op maat.

Meer weten?
bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!