Vloeren – PVC, COREtec, Laminaat

Karaktervolle vloeren in ieder vertrek

Een vloer is ontzettend belangrijk voor de uitstraling van jouw interieur. Het kan een interieur laten opfleuren of juist onnodig neerhalen.

Bij Henk van Wijk in Tiel word je geholpen door interieurspecialisten, die kijken naar het grote geheel. Die jou adviseren bij de keuze voor een vloer die op verrassende wijze met de rest van de kleuren en materialen in jouw woning harmonieert. Ook geeft onze vakman bij jou thuis vrijblijvend het juiste technische advies over de ondervloer en eventuele egalisatie. Zodat jij jaar in jaar uit geniet van een karaktervolle vloer.

mflor
coretec
desso

Stijlen in 2017

De COREtec-vloer, die wij zelf ook in de winkel hebben liggen, wordt gedurende 2017 steeds populairder. Deze vloer is een gouden combinatie tussen een laminaatvloer en een PVC-vloer. Het is redelijk flexibel en vangt ook wat grotere oneffenheden in de vloer op. De COREtec-vloer heeft een PVC-toplaag en een kurk-onderlaag. En door het houten clicksysteem is de vloer zeer eenvoudig te leggen. De verschillende hout- en steenstructuren die je bij ons vindt, passen in iedere woonstijl.

Thuisklus-team

Hulp van een specialist? Daar hebben we ons thuis-klusteam voor!

Wij denken met je mee in lastige situaties en zorgen voor een professioneel ingelegde vloer.

Verhuurservice

Verhuurservice

Heb je bijvoorbeeld geen gereedschap tot je beschikking? Geen probleem: aan onze klanten verhuren we dit kosteloos!

Meer weten?
bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!