Buitenverf van topkwaliteit

Laat je woning jarenlang stralen met de beste verf voor buiten

Wanneer je op zoek bent naar de beste verf voor buiten, adviseren wij je de buitenverf van onze A-merken waaronder Wijzonol, Sikkens en Sigma.

Dit is professionele buitenverf waar ook de vakman mee werkt. Deze hoogwaardige kwaliteit aan buitenmuurverven, lakken, beitsen en latex als buitenverf zie je terug doordat het mooi uitvloeit, het supersterk is en lang meegaat waardoor je uiteindelijk werk en kosten bespaart. Onze verfspecialisten adviseren je graag in onze winkel in Tiel, maar óók bij jou op locatie, bij de keuze voor een bepaald soort verf, het gebruik ervan en de benodigde gereedschap en materialen. Zo laat je je woning jarenlang stralen!

trigger actie buitenverf
Sigma
Sikkens
Wijzonol
Vewelux

Buitenverf-tips van de verfspecialist

Ga je zelf aan de slag met je nieuwe buitenverf? Houd dan rekening met de weersverwachting. Gaat het ’s nachts vriezen? Dan kun je beter het schilderwerk nog even uitstellen. Want vorst in combinatie met natte verf zorgt gegarandeerd voor problemen. Maar ook als het overdag 25 graden is, kun je beter nog even wachten. Grote kans dat het werk zwaarder is dan je had verwacht…

Thuisklus-team

Hulp van een specialist? Daar hebben we ons thuis-klusteam voor!

Onze opgeleide professionals komen graag bij je thuis voor een kosteloze verfinspectie met rapport. En heb je verfhulp nodig? Dan ben je bij ons goed wanneer je zoekt naar een betrouwbare, ervaren schilder.

Verhuurservice

Verhuurservice

Zoek je nog een steiger of behangstomer? Geen probleem: aan onze klanten verhuren we deze kosteloos!

Meer weten?
bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!