Verfservice

Kies uit méér dan 50.000 kleuren professionele verf

  • Méér dan 50.000 kleuren aan binnenverf en buitenverf van professionele kwaliteit;
  • Gratis advies van onze interieurstylist en kleurexpert voor het bijeenbrengen van kleuren, materialen en stijlen die op verrassende wijze harmoniëren;
  • Verf mengen we voor jou op maat en is klaar terwijl je wacht;

Bij onze verfservice in Tiel vind je verf waar ook de vakman mee werkt. Van hoogwaardige merken die in één keer dekken, krasbestendig zijn én jarenlang behouden blijven. Je hebt keuze uit méér dan 50.000 kleuren verf die onze verfspecialist speciaal voor jou mengt. Klaar terwijl je wacht!

verfservice

Kosteloos persoonlijk kleuradvies van onze interieurspecialist

Welke kleur verf past bij jouw woonstijl? Onze interieurspecialisten in de winkel zijn opgeleid jou te adviseren bij het combineren van stijlen, materialen én kleuren. Weet je bijvoorbeeld wel wat je mooi vindt, maar word je het niet eens met je partner? Krijg je de stijl maar niet te pakken? Kom dan langs in onze winkel in Tiel, of maak een afspraak voor een uitgebreider thuis-consult!

Dé kleuren van 2017

Benieuwd naar de kleuren van 2017? Die staan dit jaar in het teken van het thema ‘Life in a New Light’. Ook wel: een frisse blik op de wereld. Basiskleuren, maar dan in een ander jasje. Zo zien we veel ‘greenery’ groen, (oker)geel en veel grijsblauw (denim drift)! Maar ook zien we warmere, diepe kleuren zoals donkergroen, diepblauw, terracotta en bordeauxrood. Welke kleur je ook kiest: wij denken graag met je mee om in iedere ruimte de stijl en sfeer te creëren waarin jij je thuisvoelt!

verftrend

Pure collectie

Pure collectie

Pure collectie

Thuisklus-team

Hulp van een specialist? Daar hebben we ons thuis-klusteam voor!

Niet alleen onze opgeleide interieurspecialist komt op afspraak bij jou thuis. Ook onze ervaren schilders helpen je graag om de klus af te maken!

Verhuurservice

Verhuurservice

Zoek je nog een steiger of behangstomer? Geen probleem: aan onze klanten verhuren we deze kosteloos!

Meer weten?
bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!