Binnenverf van professionele kwaliteit

Ontdek met onze interieurspecialist de juiste kleur voor jouw interieur!

Voor een stijlvol interieur en het allerbeste resultaat adviseren wij professionele binnenverf.

In Tiel vind je (ook voor buitenverf) alléén hoogwaardige merken waarmee de vakman ook werkt. Dit zijn verfmerken die in één keer dekken, krasbestendig zijn en jarenlang behouden blijven. Een makkelijke keuze dus. Maar een keuze maken uit onze ruim 50.000 kleuren, dát is minder makkelijk! Daarom helpen onze gediplomeerde binnenhuisarchitect en interieurstylist je graag bij jouw zoektocht naar de juiste kleur of woonsfeer. Op afspraak doen we dit ook gerust bij jou thuis! En heb je dan je keuze gemaakt: dan mengen wij jouw unieke kleur ter plekke voor je. Klaar terwijl je wacht!

Sigma
Sikkens
Wijzonol
Vewelux
Ontdek je stijl

Kleurtrends 2019: binnenverf

De kleuren die we in 2019 veel zien in ons interieur zijn met name (aarde)groen, (oker)geel maar zeker ook veel blauw! Neem bijvoorbeeld de kleur Denim Drift. Deze grijzige blauwtint combineert fantastisch met de warme eigenschappen van een houtlook-vloer. Maak het af met gordijnen in een stoere, grovere stof zoals linnenlook in een natureltint of creëer een originele uitstraling door een gordijn met een subtiel kleurverloop (ombre). Welke kleur je ook kiest: wij denken graag mee om in iedere ruimte de stijl en sfeer te creëren waarin jij je thuis voelt!

Thuisklus-team

Hulp van een specialist? Daar hebben we ons thuis-klusteam voor!

Onze opgeleide interieurspecialist komt graag bij je langs voor een uitgebreid persoonlijk interieuradvies. En bij onze ervaren schilders, heb je aan één woord genoeg.

Verhuurservice

Verhuurservice

Zoek je nog een steiger of behangstomer? Geen probleem: aan onze klanten verhuren we deze kosteloos!

Meer weten?
bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!