Zo creëer je extra opbergruimte in elke kamer

Een maatwerkkast past altijd

Heb jij meer opbergruimte nodig? Haal meer uit je woning, haal meer uit je opbergmogelijkheden; met maatwerkkasten. Met een maatwerkkast benut je namelijk elke centimeter optimaal voor het bewaren van spullen, van vloer tot plafond. Laat je verrassen, want in elke ruimte past een maatwerkkast.

Maatwerkkasten in de woonkamer

Jij bepaalt wat je bezoek ziet! Speel met open en gesloten kastdelen. Zo stel je je mooiste eigendommen ten toon in het open gedeelte van een kast, en de rest gaat netjes achter de deuren. Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor een tv-ombouw; zo zijn al je snoeren netjes weggewerkt.

Maatwerkkasten in de eetkamer

Heb jij een aparte kamer voor het diner? Je kan ook een afscheiding creëren met een kast! Zo kan jij lekker natafelen, terwijl anderen tv-kijken. Ook thuiswerken aan de keukentafel wordt op deze manier een stuk rustiger.

In de extra opbergruimte kan je bijvoorbeeld het servies, de bordspellen en kookboeken kwijt. Of heeft jouw gourmetstel nu eindelijk een plekje? Door een paar open kastdelen te combineren, houd je het geheel speels en luchtig. Laat je adviseren over de verschillende hoogte van de vakken; dit kan net de finishing touch zijn van je unieke, eigen kast.

Maatwerkkasten in de slaapkamer

Creëer rust in je slaapkamer met een kledingkast van vloer tot plafond. Heb je veel hangruimte nodig? Of juist extra ruimte voor al je schoenen? Of heb jij een uit de kluiten gewassen stropdassen collectie? Geen probleem! Een maatwerkkast benut niet alleen elke centimeter van je ruimte optimaal, ook in de indeling is precies zo te maken als jij wilt.

Tip: vraag naar de mogelijkheden van spiegeldeuren. Niet alleen handig tijdens het aankleden, maar geeft ook een ruimtelijk effect.

Maatwerkkasten garderobe

Maatwerkkasten in de keuken

Heb jij ook nooit genoeg aan je keukenkasten? Verander een onbenut hoekje/muur in een wandkast op maat! Dan zet je keukenvoorraad voortaan achter deuren, of al je apparaten. Of allebei, want met zo veel opbergruimte hoef je niet te kiezen!

Of misschien wil je direct toegang hebben tot je koffiezetapparaat? Door gesloten en open kastdelen af te wisselen, blijven veel gebruikte apparaten toegankelijk. Bespreek je wensen met onze binnenhuisarchitect; zij komt gegarandeerd met een goede oplossing.

Maatwerkkasten Keuken

Maatwerkkasten in de garage

Zeg nee tegen een rommelhok, en ja tegen een georganiseerde opbergruimte. Voor al je overige spullen, zoals kerstspullen en koffers. Of ga voor een heuse waskamer. Maak van wassen een peulenschil door je wasmachine en droger op hoogte te zetten. Zo ontzie je knieën en rug, en maak je beter gebruik van de ruimte.

Denk ook aan inbouw-verlichting! Wij hebben mooie ledverlichting beschikbaar die word ingebouwd in de kasten, zodat je je spulletjes vindt met het grootste gemak; ook in het donker.

Maatwerkkasten Garage

Advies van onze vakman en interieuradviseur

Daar draait het om; optimaal genieten en gebruik maken van de ruimte. Bovenstaand zijn slechts enkele voorbeelden van maatwerkkasten; de mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien wil jij een kast in je badkamer? Of wil je die schuine wanden op zolder eens goed benutten? Kom naar de winkel, en laat je inspireren én adviseren.

Dan kan je gelijk advies vragen aan onze interieurstylist over kleurcombinaties, en de vakman kan je helpen met het inmeten en de montage.

Kom je liever niet naar de winkel toe? We bieden ook advies op afstand aan, via (video)bellen. Mocht je willen bestellen dan kan dit ook telefonisch.

Telefonische advies nodig? Bel ons op 0344 617 585

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang nog meer tips en wooninspiratie in jouw mailbox!