KEK Amsterdam fotobehang inspiratie

‘Instant sfeerboost met KEK fotobehang panelen en cirkels!’

Van kleurrijke bloemen en ruige wolkenlucht tot glooiende landschappen en rustieke steden. KEK pakt voor hun fotobehang de mooiste tekeningen en schilderijen van kunstschilders uit de Gouden Eeuw en maakt ze toegankelijk voor iedereen.

Fotobehang is een snelle manier om een sfeerboost te geven aan een kamer. Alleen is het aanbrengen van fotobehang op een grote muur soms een uitdaging. Daar heeft KEK Amsterdam iets op bedacht: de behangpanelen en behangcirkels!

Dit vliesbehang heeft een vast formaat en is in handelbare stukken gesneden. Op deze manier kan jij meteen aan de slag!

Behangpanelen KEK Amsterdam

Behangpanelen geven je je muur een bijzondere look en creëren in mum van tijd een unieke uitstraling.

De behangpanelen van KEK Amsterdam komen in de standaardmaat van 142,5 cm breed bij 180 cm hoog. Dit grote paneel is onder verdeeld in 3 losse kant-en-klare behangbanen.

Je hoeft dus niet zelf meer te snijden of knippen! Op deze manier breng jij gemakkelijk het paneel zelf aan.

142.5 x 180 cm

Behangcirkels KEK Amsterdam

Je kunt ook kiezen voor de ronde variant van het behangpaneel, namelijk de behangcirkel. KEK Amsterdam heeft super stijlvolle behangcirkels met een diameter van 190 cm. Deze cirkel is in vier delen gesneden. Super makkelijk! Zo creëer jij makkelijk een absoluut statement piece op je muur.

Er is keuze uit veel verschillende stijlen, tekeningen en schilderijen van kunstschilders. Wat dacht je van het melkmeisje van Johannes Vermeer? Of ga je toch liever voor een bloemenexplosie?

ø 190 cm

Fotobehang KEK Amsterdam

Toch iets te klein voor op je muur? KEK Amsterdam heeft ook fotobehang geschikt voor de hele wand. Zo creëer je iedere ruimte een spectaculair effect! Weet jij hoe je fotobehang perfect op de muur bevestigd krijgt? Onze vakman geeft advies!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!