Behang

Kleuren maken de wand

Behang is dé muurbekleding om jouw persoonlijke stijl weer te geven of te versterken. Het zet – nóg meer dan verf – een persoonlijke stempel van ‘thuis’ op je interieur.

Ook is het leuke aan behang dat je de variatie aan kleuren op de wanden gemakkelijk kunt laten terugkomen in jouw woonaccessoires. Onze interieurspecialisten in Tiel denken graag met je mee over de ruimte, soort wand en ondergrond, patronen, kleuren en de manier van plakken. Neem een goede foto mee of maak een afspraak voor een uitgebreider consult bij jou thuis met onze binnenhuisarchitect.

as creation
eijfinger
voca
esta

Behangtrends 2019

Het is nog steeds populair om maar één wand te behangen met een opvallende print. Soms met een klein hoekje erbij. Hoewel de barok-print alweer uit is, blijven de bloemen in trek en groeit de vraag naar hout- en steenmotieven of een betonlook. Dit ondersteunt de populaire, industriële look in hun woning.

Ook is de palmbladeren-print helemaal terug, net als de diepe en donkere kleuren zoals groen en blauw. Extra bijzonder is het behang van Eijffinger, waarin een soort 3D-effecten zijn gecreëerd of een houtlook, zó realistisch, dat je niet gelooft dat het behang is.

Thuisklus-team

Hulp van een specialist? Daar hebben we ons thuis-klusteam voor!

Onze ervaren behanger gaat iedere uitdaging aan!

Verhuurservice

Verhuurservice

Op zoek naar een behangstomer of plaktafel? Geen probleem: aan onze klanten verhuren we deze kosteloos!

Meer weten?
bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!