Interieurstylist aan huis

  • Een interieurstylist is een expert in het bijeenbrengen van kleuren, materialen en stijlen die op verrassende wijze harmoniëren;
  • In jouw persoonlijke interieuradvies neemt onze professional áltijd de laatste kennis van interieurzaken en trends mee;
  • Een droominterieur past bij ieder kostenplaatje!

Interieuradvies helpt je ervoor te zorgen dat alles klopt. Onze interieurstylisten en binnenhuisarchitecten zijn opgeleid jou te adviseren bij het combineren van kleuren, stijlen en materialen om zo jouw inrichting bijzonder en eigen te maken. Zij staan voor je klaar in onze winkel in Tiel, en maken voor een uitgebreider consult graag een gaatje vrij om bij jou thuis te komen. Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je het liefst meteen aan de slag? Doen! Want dit professionele, maatwerk-thuisconsult is helemaal gratis!

behang-sfeermaker

Onze interieurstylist beantwoordt al jouw interieurvragen

Weet je wat je mooi vindt, maar word je het niet eens met je partner? Voel je je niet thuis in je eigen huis? Heb je een nieuwe woning, maar geen idee wat je met de indeling aan moet? Onze interieurspecialisten beantwoorden al jouw vragen tijdens het thuis-consult!

Stijlinspiratie

Populair zijn op dit moment de kleuren blauw en groen en de warme grijstonen. Een bijzondere houtlook-vloer combineert hier fantastisch bij. In de gordijnen zien we stoere, grove stoffen terugkomen in een natureltint, maar wordt er ook gekozen voor een chique, glanzende uitstraling. Ook komt de “ombre-look” – een subtiel kleurverloop – steeds vaker terug in de gordijnen. Laat je ook inspireren door de laatste trends!

woontrend stylist

Aardegroen

Blauwtinten

Naturel

Thuisklus-team

Hulp van een specialist? Daar hebben we ons thuis-klusteam voor!

Niet alleen onze opgeleide interieurspecialist komt op afspraak bij jou thuis. Ook onze ervaren schilders, behangers, vloerleggers en monteurs helpen je graag om de klus af te maken!

Verhuurservice

Verhuurservice

Zoek je nog een steiger of behangstomer? Geen probleem: aan onze klanten verhuren we deze kosteloos!

Meer weten?
bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!