Zuiver

‘Trendy, fris, jong en origineel!’

Zuiver is een hartstikke hip én levendig interieurlabel van eigen bodem met een grote collectie prachtige producten. Zuiver staat bekend als een trendy, fris, jong en origineel merk. Dit is terug te zien in de uitgebreide collectie. Voor iedere woonstijl en smaak zijn er stijlvolle producten! Je vindt Zuiver óók bij Henk van Wijk. Ter inspiratie zie jij in dit blog hoe je met producten van Zuiver een totaal andere look kan creëren in dezelfde kamer.

De basisopstelling is een donkergrijze betonvloer, een warmroze behang met waterverf-look en een lichtgrijze bank, aangevuld met accessoires en meubelen uit de Zuiver collectie.

Industrial

Bij deze stoere stijl zie je goed de impact van meubels en accessoires. Het romantische en zoete behang is hier gecombineerd met metaal, donkere kleuren en industriële details. De kamer transformeert  hierdoor in een robuuste woonkamer. Door de roze tint terug te laten komen in de kussens, creëer je een samenhangend geheel.

Gebruikte producten:

Left hanglamp – Bolch tafellamp – Flow bijzettafel – Miami kussen

Scandinavian

Scandinavian is een stijl die momenteel door veel mensen wordt omarmt. Met goede reden want het zorgt voor een warm, natuurlijk maar ook neutraal geheel. Hierdoor valt het bij veel mensen in de smaak. Maak je huis Scandinavian proof door zachte lichte kleuren te gebruiken, gecombineerd met natuurlijke producten zoals hout en wol.

Gebruikte producten

Saar kussen – Shady lamp – Dendron bijzettafel – Pawn kaarshouder

Jungle Fever

Heb je groene vingers? En ben je helemaal dol op planten en houten details? Misschien spreekt de Jungle Fever jou dan aan. Deze stijl kenmerkt zich door planten, hout, leer en te gekke jungle-printjes.  De Zuiver-collectie bevat veel producten gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor ze perfect passen bij deze speelse  stijl.

Gebruikte producten

Fad muurplank – Miami kussen – Fringe kussen – Treetop bijzettafel

Staat het “it-item” er niet tussen voor je? Kom eens langs, want ook voor jouw smaak is er genoeg keuze. Veel van de Zuiver-collectie  hebben we in diverse kleuren! Onze interieurspecialisten denken vrijblijvend met je mee. Henk van Wijk is een officiële dealer van Zuiver.

Kom langs of maak een kosteloze afspraak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!