“Dit is dé vloertrend van dit moment”

‘Creëer een warm, nostalgisch en toch ruimtelijk effect’

In alle Woonmagazines, op TV en in de huizen waarvan je zou wíllen dat ze van jou waren: overal vind je de prachtige visgraatvloeren terug. Niet gek, want het is ‘dé vloertrend van dit moment’, volgens Dianne Mulder, interieurstylist bij woon- en verfspeciaalzaak Henk van Wijk. En tevens een nieuwe aanvulling van hun vloerencollectie.

De dames die in de winkel werken zijn echte opgeleide professionals op het gebied van interieur, en dat merk je direct door de persoonlijke betrokkenheid die ze hebben met hun klanten én producten. “Wij werden direct verliefd op de uitstraling die onze nieuwe, veelzijdige visgraatcollectie met zich meebrengt. Het geeft een heel warm, nostalgisch en toch ruimtelijk effect,” vertelt interieurarchitect Marianne Daalderop.

Mix & match!

Marianne: “Het is tegenwoordig helemaal in om de visgraatvloer óók in andere woonstijlen dan ‘klassiek’ toe te passen. En dat geeft een supergaaf resultaat! Zo past de rustieke visgraat met veel kleurnuances en noesten perfect bij het staal, beton en leer van de industriële woonstijl. En sluit hij tevens naadloos aan in een moderne of landelijke woonstijl.” Als we de specialisten moeten geloven, alle reden om een kijkje te gaan nemen. Dianne: “Wij hebben de 5 mooiste kleuren in onze collectie opgenomen. En het leuke is: het heeft de uitstraling van hout, de slijtwaarde van supersterk PVC, maar het is ‘gewoon’ laminaat!”

Kom je binnen bij Henk van Wijk, dan is er áltijd tijd om met de wensen en ideeën van klant heeft mee te denken. En wil je uitgebreider interieuradvies? Dan kun je ook een gratis afspraak maken. Dianne: “Altijd welkom!”

  Maak een kosteloze afspraak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!