6x inspiratie voor jouw raamdecoratie

‘Bepaal welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur’

Het vinden van de perfecte raamdecoratie, dat is soms een ingewikkelde klus. Welke optie is het meest praktisch? Welk ontwerp past perfect in mijn woonstijl? En welke kleur komt het best tot zijn recht? Wij zijn trots om te vertellen… dat we de grootste Luxaflex® Inspiratieshop van de regio zijn! Bij ons kun je samen met onze interieuradviseurs álle Luxaflex®-producten uitgebreid bekijken en uittesten. Nu al benieuwd? Wij hebben 6 x prachtige raamdecoratie-inspiratie voor je op een rij gezet…

raamdecoratie-luxaflex-duette-shades
raamdecoratie-luxaflex-duette-shades-2

Warmte-regulerende Duette Shades

De mooie Duette Shades van Luxaflex® kenmerken zich door hun speciale functie. De luchtkanalen in de shades houden de warmte (of koelte) binnenshuis vast, zodat de temperatuur binnen stabiel blijft en niet beïnvloedt wordt door de hitte of kou van buiten. Deze shades zijn hierdoor niet alleen energiebesparend, ze zien er óók nog eens erg stijlvol uit.

De shades zijn er in verschillende prachtige subtiele tinten, maar kies ze in een fellere kleur voor een speels, creatief effect.

De Duette Shades komen in iedere ruimte tot hun recht, maar ze zijn óók heel ideaal in ‘lastige’ ruimtes zoals keukens en badkamers. Je kunt ze namelijk over de gehele hoogte van het raam hangen, maar ook in het midden (dan houd je dus een deel raam boven én onder de shade open).

Licht-filterende Silhouette Shades

De Silhoutte Shades zijn énorm fijn om in huis te hebben; ze zijn luchtig en sierlijk. Het lijken wel lamellen, alleen zijn deze shades volledig van textiel! Je kunt kiezen hoeveel licht je binnenlaat, laat de stoffen lamellen horizontaal hangen voor veel lichtinval, of creëer duisternis door de lamellen verticaal te draaien.

De silhoutte shades kan je in iedere ruimte plaatsen, maar in woonkamers, hallen en slaapkamers creëer je écht dat huiselijke gevoel met deze design shades.

raamdecoratie-Luxaflex-silhoutte shades-1
raamdecoratie-Luxaflex-silhoutte shades-3
raamdecoratie-Luxaflex-Twist shades-3
raamdecoratie-Luxaflex-Twist shades-2

Speelse Twist Shades

Het zijn écht herkenbare shades, de Twist Shades. Deze speciale raamdecoratie staat gelijk aan makkelijk switchen tussen verschillende stijlen lichtinval. Door de brede balken voeg je op een subtiele wijze een patroon toe aan de wanden. We raden je aan deze shades te gebruiken bij rustige achtergronden, denk aan effen muren, of muren met minimale kleurverschillen en kleurschakeringen.

De Twist Shades bevatten stoffen balken die licht tegenhouden en de transparante delen die licht doorlaten. Door de stof te laten draaien schuiven de balken over elkaar heen of juist naast elkaar, daarmee bepaal je de lichtinval.

Dan zijn er ook nog verschillende 3d prints, hiermee maak je de shades écht een opvallende, functionele accessoire in jouw woning. Ze zijn er in vele kleuren, waarbij je bijvoorbeeld een mooie accentkleur bij een lichte of donkere wand eruit springt. De Twist Shades zijn erg populair in woon- en werkkamers, in keukens en in serres.

Sfeervolle rolgordijnen

De welbekende en geroemde rolgordijnen zijn niet alleen functioneel maar ook verrassend stijlvol. Kies jouw stijl en smaak op het gebied van kleur, textuur en design.

Rolgordijnen zijn er in uiteenlopende kleuren, maar ook soorten stof. Kies bijvoorbeeld voor verduisterende rolgordijnen in jouw slaapkamer, of voor transparante rolgordijnen om de ruimte zo open mogelijk te houden met wél dat gevoel van privacy. Ook zijn de kleuren heel bepalend, kies je voor één kleur óf een fris motief?

Met een rolgordijn kan je ook een accentkleur uit de woonkamer terug laten komen op de wanden, zo hoef je niet per se de muren te verven maar hang je een rolgordijn op voor een gezellig, contrastrijk effect. Of kies voor een rolgordijn in één tint donkerder dan de wanden voor een perfecte combinatie in kleuren.

raamdecoratie-luxaflex-houten-jaloezieen2
raamdecoratie-luxaflex-houten-jaloezieen

Fantastische houten jaloezieën

Een warme sfeer in huis creëren, dat doe je met houten jaloezieën. De hoge kwaliteit hout, van diverse houtsoorten, geeft een tijdloos en luxe effect.

Ben je op zoek naar natuurlijke raamdecoratie? Dan kun je in onze Luxaflex® Inspiratieshop je geluk niet op! Hier vind je namelijk natuurlijke raamdecoratie in het hippe wit, tot het chique grijs en koele zwart. Maar óók de houtkleuren zijn een prachtige toevoeging in vele interieurs. Bij houten jaloezieën ga je op zoek naar de perfecte kleurcombinatie tussen het hout en de ladderbandjes, al kan je natuurlijk ook subtiele, onopvallende ladderbandjes nemen.

Exclusieve Roman Shades

Maak een stijlstatement met de onderscheidende Roman Shades van Luxaflex. In de vorm van decoratieve stoffen kun je jouw interieur van een prachtige, warme en persoonlijke uitstraling voorzien.

De Roman Shades geven de warmte en gezelligheid van gordijnen, maar dan mét het voordeel van het verstellen in hoogte. Hiermee bepaal jij het uitzicht en vind je het evenwicht tussen privacy en licht. Opvallend zijn de stoffen delen, welke voor elkaar vallen bij het terugdraaien. Langzaam laat je gedeelten zakken tot de ideale hoogte en de fijnste sfeer.

raamdecoratie-luxaflex-roman-shades
raamdecoratie-luxaflex-roman-shades2

Het aantal kleur, stof- en dessinmogelijkheden is bíjna ontelbaar als het om raamdecoratie gaat. Een goede impressie van alle mogelijkheden ervaar je in onze Inspiratieshop, daar kun je alle producten zien en uitproberen.

Wil je je laten adviseren om de perfecte raamdecoratie te kiezen voor in jouw woning? We kijken graag samen naar de verschillende opties en stijlen die bij jou passen, zodat jij een goede indruk krijgt van de mogelijkheden!

Kom langs of maak een kosteloze afspraak!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!