Zo geniet je van de buitenlucht met hippe hordeuren

‘Kies voor gemak en een stijlvol ontwerp’

Houd de prachtige natuur makkelijk buiten, met dank aan hordeuren! Genieten van de buitenlucht, maar wel met een handige hor ervoor. En dat handig zeker niet lelijk hoeft te zijn, bewijst Luxaflex met haar nieuwe hordeuren: Volare en Sencillo. Deze nieuwe designs van Luxaflex stellen gebruiksgemak en stijl voorop.

Strakke en luxe Luxaflex Volare

Plissé hordeur Volare is de nieuwe, subtiele versie van de bekende Luxaflex Allure. Deze hordeur ziet er slank en strak uit. Dat oogt lekker modern! Het plissé gaas geeft bovendien een luxe uitstraling. Denk je: dat wil ik morgen in huis? Deze hordeuren zijn binnen een dag geplaatst!

Rolhordeur Luxaflex Sencillo

De Luxaflex Sencillo is voorzien van vlak gaas. Het vlakke gaas houd je makkelijk schoon. Uniek aan deze hordeur is dat je hem op elke gewenste positie kan openzetten. Makkelijk bijvoorbeeld als je kinderen steeds naar binnen en buiten lopen.

De mooiste matchende kleuren

Standaard zijn de Luxaflex deurhorren verkrijgbaar in 4 RAL-kleuren: wit, crème, zilver en antraciet. Maar wil je liever een kleur die precies matcht met jouw interieur? Dan kan dat ook! Als je wilt, kunnen we de profielkleuren zelfs afstemmen op de tint van jouw kozijnen. Samen maken we de match tussen jouw ideale hordeur en de rest van je interieur.

Wil jij de nieuwe Luxaflex hordeuren graag eens zien? Kom dan langs om de luxe van Luxaflex in het echt te voelen en ervaren.

Of maak een kosteloze afspraak!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!