Fotobehang uitkiezen: welke stijl kies jij?

‘Vind de print voor jouw stijl’

Wil jij je interieur opfrissen? We zijn ervan overtuigd dat er voor iedere woonruimte een passend fotobehang bestaat! Met fotobehang creëer je sfeer én  kun je echt jouw stijl laten spreken.

Hoe kies je jouw nieuwe, favoriete fotobehang?

  • Bepaal in welke ruimte je fotobehang wilt plaatsen. Is het een grote of kleine ruimte? Is de ruimte bedoeld om te eten, te ontspannen of heeft de ruimte een ander doel? Maak dit voor jezelf helder.
  • Bepaal welke sfeer je wilt creëren. Heb jij een voorkeur voor stoer, romantisch, knus of juist minimalistisch?
  • Kies bewust voor een bepaalde print. Een kleine print maakt drukker dan een grote print. In de slaapkamer geeft een grote print vaak een rustig effect.

Welke stijl past echt bij jou?

Comfort-zone

Met de Wallpaper XXL fotobehangen kies je voor een heerlijk kalmerend effect in de ruimte. Of je gaat mediteren, lezen, studeren of puur ontspannen: het is mogelijk om rust om je heen te creëren met dit prachtige fotobehang.

Sfeervolle, immense prints

Maak jij graag een statement met fotobehang? Kies dan voor prints zoals die van behangmerk Komar Pure. Deze grote prints bedekken de gehele muur. Gaaf hè? Speel met kleur in je interieur, of ga voor zwart-wit. Met zulke prints is de toon gezet!

Landelijke settings

Geniet je van de natuur buiten, en wil je deze eigenlijk ook binnenshuis? Natuurlijk zijn planten hiervoor perfect. Om een ruimtelijke buitensetting te maken, kies je voor deze mooie landelijke, outdoor-behangen. Bekleed de volledige wand met een Hollands landschap. Je voelt bijna een briesje waaien. Prachtig fotobehang uit het inspiratieboek Holland van Noordwand.

Ware kunstwerken

Is jouw woning niet toe aan een printje, maar aan een indrukwekkend kunstwerk aan de wand? Laat je inspireren door de kunstwerken van de Van Gogh collectie van BN Walls. De moderne kunst in Parijs inspireerde Van Gogh om licht, helder en los te schilderen. Hij werd beroemd om zijn felle kleurcontrasten en expressionistische stijl van schilderen.

Nieuwe (kinder)vriendjes

Behang saai? Niet met de geweldige behangen van KEK Amsterdam. Voor de kinderkamer hebben we geweldige, speelse behangen in de collectie. Wat zijn deze zebra’s leuk hè? Met dit behang wordt de kinderkamer gegarandeerd een vrolijke boel. Van sprookjes tot fantasie-beestjes: maak het leukste speelparadijs met gezellige kinderprints en foto-behangen.

Ben je er al over uit? Welk fotobehang ga jij kiezen? Kom gerust naar de winkel om in onze fotoboeken te duiken. We hebben er meer dan genoeg!

We helpen je natuurlijk ook graag met het uitkiezen van een fotobehang passend bij jouw wensen. Maak een kosteloze afspraak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!