Veelzijdige kleur

‘ Past in elke sfeer en stijl met onze inspiratie en stylingtips!’

Elk jaar zitten wij weer op het puntje van onze stoel; wat is de Flexa-kleur van het jaar? De kleur van 2019 is vriendelijk, oppeppend en straalt optimisme uit: We hebben het over Spiced Honey.

De kleur van 2019 is een ontzettend veelzijdige kleur. Spiced Honey is een honingbruine kleur die goed combineert met andere kleuren, waardoor je allerlei verschillende sferen creëert. Afhankelijk van het kleurenpalet dat je kiest, kan je Spiced Honey gebruiken voor iedere woonstijl.

Bekijk hier hoe jij deze populaire kleur kan toepassen in jouw woning, en hoe bijpassende kleuren verschillende effecten veroorzaken.

Kom tot rust

Wil je van je huis een rusthaven maken? Spiced Honey combineert prachtig met zachte pasteltinten, warme houtkleuren en zachte stoffen. Zo kom je straks thuis in een rustgevende plek waar je helemaal kan ontspannen. In de woning hiernaast hebben we oudroze en zacht wit, gecombineerd met Spiced Honey voor een romantische sfeer.

Welke kleuren?

  • Spiced Honey
  • Zachte pasteltinten
  • Warme houtkleuren

Warm thuiskomen

Zorg dat mensen zich gelijk thuis voelen in jouw woning door Spiced Honey te combineren met warme en uitnodigende kleuren. Door de mix van rijke tinten met veel pigment ontstaat een ruimte waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. In de keuken hiernaast zijn verschillende kleuren oranje en rood gecombineerd, waardoor de warme tinten van Spiced Honey naar voren komen.

Welke kleuren?

  • Spiced Honey
  • Roodbruin
  • Oranje
  • Koraal

Energiek leven

Spring ’s ochtends vol energie uit je bed met deze kleurencombinatie! Spiced Honey zorgt voor balans als je krachtige en felle kleuren op de muur wilt. In deze slaapkamer wordt Spiced Honey gecombineerd met een prachtige kleur blauw. Spiced Honey zorgt ervoor dat het blauw nog frisser wordt, en op zijn beurt wordt Spiced Honey warmer door het blauw. Door op deze manier te spelen met kleuren, complimenteren ze elkaar. Dit kan een lastig spelletje zijn, maar wij helpen je hier graag bij!

Welke kleuren?

  • Spiced Honey
  • Fris blauw

Kortom, met Spiced Honey kun je alle kanten op. Méér inspiratie opdoen? Kom langs in onze winkel en onze interieurspecialisten denken vrijblijvend met je mee.

Kom langs of maak een kosteloze afspraak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!