Op bezoek bij… Familie Schuurman

‘Raak geïnspireerd en proef de sfeer van het vernieuwde interieur’

Wat kan het toch leuk zijn om even naar binnen te gluren in andermans huizen. Hoe hebben zij het ingericht? Welke combinaties van kleuren, materialen en stijlen hebben zij gemaakt? En de leukste vraag: vind ik het wat? De woningen van onze klanten zijn het perfecte voorbeeld van huizen waar je blij van wordt om naar binnen te kijken. Dit keer zijn we op bezoek bij de familie Schuurman, in Hulten.

Beneden hangen zandkleurige vouwgordijnen van Luxaflex.

Dat de familie Schuurman een speciale klik heeft met Woon- en Verfspeciaalzaak Henk van Wijk is wel duidelijk. Drie keer zijn ze verhuisd, tot aan Hulten aan toe (zo’n 70 km van Tiel vandaan). Iedere keer klopten ze aan bij Henk van Wijk. Mariëlle: “Mijn moeder, Magdaleen, heeft altijd met veel plezier gewerkt op de administratie van de groothandel Van Wijk Verf. Tijdens haar afscheid werd haar op het hart gedrukt dat, als we iets nodig hadden, we altijd bij de winkel Henk van Wijk terecht zouden kunnen. Zo gezegd, zo gedaan dus …!”

Interieuradvies aan huis

De inrichting van je huis is iets persoonlijks en heel belangrijk. Zéker als je net bent verhuisd. Mariëlle: “Wij waren op zoek naar advies over de juiste kleuren voor in huis, passende raamdecoratie én een mooie vloer. Marianne heeft ons daar enorm goed bij geholpen. Het was zo tof; ze dacht echt helemaal mee! Van begin tot het eind. Ze is twee keer langsgekomen voor interieuradvies op maat en later zijn we met het hele gezin langs geweest bij Henk van Wijk. Wij wilden de kinderen zelf, samen met Marianne, de kleuren en raamdecoratie laten kiezen voor op hun kamer. Dat ging echt superleuk!”

De gordijnen zijn van House of Happiness, de familie Schuurman heeft gekozen voor de stof Boavista.

Naast de voordeur hangen strakke houten jaloezieën van Luxaflex.

Op de eerste verdieping en zolder ligt prachtig Paradorlaminaat in een eiken grijze, vintagekleur.

Écht meedenken

“Wat me zo verraste is dat Henk van Wijk écht servicegericht is. Niet alleen is Marianne twee keer langs geweest, ook monteur Wim is drie keer op en neer gereden. Hij heeft alles ingemeten, ons geadviseerd over het ophangen en extra versteviging. Toen bepaalde onderdelen onhandig pasten, heeft hij meegedacht, het systeem helemaal zelf aangepast én opnieuw geïnstalleerd. Alles ging zo soepel. Afspraak is ook echt afspraak en dat is prettig. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat iedereen bij Henk van Wijk wil dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Wij genieten dagelijks van het eindresultaat.”

Geïnspireerd geraakt door het huis van de familie Schuurman? En heb je leuke ideeën maar weet je nog niet hoe je dit tot uiting breng in jouw interieur? Onze opgeleide binnenhuisarchitect en interieurstylist geven je graag kosteloos professioneel interieuradvies op basis van jouw foto’s en verhalen. Zo kom je samen tot meer duidelijkheid!

Kom langs of maak een kosteloze afspraak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!