Dé nieuwste behangtrends van dit voorjaar

‘Fris jouw woning op met hip behang’

2018 wordt het jaar waarin klassiekers in een nieuw jasje gestoken worden en waar verre landen ineens heel dichtbij zijn. De hipste behangtrends hebben wij voor jou uitgezocht.

henkvanwijk-behangtrends-dutch

BEHANGTREND 1: EXOTISCH

Herken je dat, dat je na een drukke werkdag even lekker wil niksen? Even geen social media, maar een plek waar je volledig kunt ontspannen. De ‘Global Style’ van Dutch geeft jou het gevoel alsof je je even aan de andere kant van de wereld bevindt. Wandelend door de natuur in Ibiza of uitkijkend over de Grand Canyon in het westen van Amerika. Met het behang van Dutch creëer je dit gevoel in jouw eigen huis! De bijzondere motieven in het behang geven je daadwerkelijk het gevoel alsof je even afgesloten bent van de drukte om je heen. Lijkt dat je ook niet heerlijk thuiskomen?

BEHANGTREND 2: NATUUR

De natuur is dit jaar opnieuw trendy. Organische materialen komen in bijna alle interieurstijlen terug. Zo is hout niet meer weg te denken uit ons moderne interieur. En dat geldt óók voor het stoere, natuurlijke marmer. Dat is geen tijdelijke trend, maar een echt ‘blijvertje’ in de interieurwereld. ‘Identity’ van Origin heeft verschillende behangdessins die de levensechte uitstraling en tastbaarheid van natuurlijke materialen nabootsen. Eén daarvan is een dessin met Italiaans marmer. Dit geeft jouw interieur een warme en tijdloze uitstraling. Wil je het helemaal afmaken? Combineer deze stijl dan met gouden accessoires.

henkvanwijk-behangtrends-origin
henkvanwijk-behangtrends-eiffinger

BEHANGTREND 3: KLASSIEKERS

Het jaar 2018 is het jaar waarin klassiekers in een nieuw jasje gestoken worden. De kleuren en motieven uit de tijd van de kastelen en balzalen zien we vertaald naar eigentijds behang. Denk aan tapijtpatronen en strepen in koninklijk blauw, karmijnrood, zinkgrijs en okergeel. Met dit kleurenpalet behaal je het klassieke effect, met een hedendaags gezicht. Ook blijft de populariteit van bloemenbehang toenemen. Met de grote klassiekers in gedachten past ‘Masterpiece’ van Eijffinger óók bij jouw interieur.

Ben jij klaar voor een sprekend én sierlijk behang aan jouw muren? Kies voor één van de behangtrends van nu óf kom eens langs. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden voor de mooiste kleuren in jouw woning. We zien je graag! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!