Buitenzonwering

Om licht en schaduw perfect te reguleren

Met buitenzonwering maak je je woning helemaal af. Je reguleert eenvoudig hoeveel zonlicht er naar binnen schijnt. Buitenzonwering is er in vele soorten en maten: van praktische knikarmschermen en screens tot stijlvolle markiezen.

Welk type buitenzonwering het beste bij jouw woning of pand past, is afhankelijk van jouw wensen. Knikarmschermen zijn vaak zo vlak dat – bij bevestiging boven jouw terras – je er op een warme dag ook prima onder kunt zitten. Met markiezen geef je jouw woning of pand een karakteristieke en stijlvolle uitstraling. Zip-screens zijn een verbeterde versie van ‘normale screens’ en zijn – doordat er geen lichtkieren in zitten – ook als hor te gebruiken. Of kies voor gemak met rolluiken, die met een handzender te bedienen zijn. Heb je vragen of specifieke wensen over buitenzonwering, neem dan contact met ons op voor een advies op maat!

Uitgelicht: Zip-screens

Vergeleken met ‘gewone screens’ kunnen zip-screens een grotere windbelasting hebben. Het doek van de zipscreen zit met een rits vast in de speciale geleider, waardoor er ook geen lichtspleten tussen doek en geleider ontstaan. De zipscreen is daarom ook zeer geschikt om als hor te gebruiken. De bovenbak van zip-screens is leverbaar in een afgeschuinde en een halfronde versie en aluminium delen kunnen geleverd worden in geanodiseerd aluminium of ral 9001.

Thuisklus-team

Hulp van een specialist? Daar hebben we ons thuis-klusteam voor!

Ook voor het inmeten en monteren van buitenzonwering kun je bij ons terecht!

bezorgservice

Bezorgservice

Bij een aankoop van méér dan €100,- bezorgen wij dat kosteloos binnen 24 uur bij jou thuis.

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

… en ontvang je benodigde portie wooninspiratie in jouw mailbox!